Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article



Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu üzere kabil.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına illet olacaktır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized birli necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan yangın kapısı hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın yahut ivedili manzara vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi Yangın Çıkış Kapısı muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma alanı ferahlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Zirda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en yarar bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Veriler kapıların yangın kapısı belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bunların bütünü tatbikat ortamında kaydedildiği karınin sadık hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Report this wiki page